BEZPLATNÁ 30 MINUTOVÁ KONZULTÁCIA s finančným agentom

Hypotéky, poistenie, investície


Warning: Undefined array key "premium_button_event_function" in /data/0/e/0e63379a-beb0-44ce-9dcf-2cd5a29051c9/pavolbalak.sk/web/wp-content/plugins/premium-addons-for-elementor/widgets/premium-button.php on line 1823
Chcem vedieť o konzultácii viac

aké konzultácie robím a Pre koho sú konzultácie urČené?

HYPOTEKÁRNE PORADENSTVO

Pre rodiny, ktoré chcú bývať vo vlastnom a potrebujú vybaviť hypotéku

ŽIVOTNÉ A ÚRAZOVÉ POISTENIE OSôB

Pre všetkých zodpovedných ľudí, ktorí chcú poistiť seba a svoju rodinu

Havarijné poistenie a Financovanie vozidiel

Pre ľudí ktorí kupujú auto a potrebujú pomôcť s financovaním a s výberom výhodného poistenia

Kompletný sociálny balík pre živnostníkov

Pre živnostníkov, ktorí platia minimálne odvody, ale myslia na svoju budúcnosť (sociálne & zdravotné poistenie v súkromnej poisťovni)

Poistenie pre firmy a podnikateľov

Pre podnikateľov, ktorým záleží na svojom podnikaní a chcú si poistiť svoj majetok a zodpovednosť

Dôchodkové sporenie v II. a III. pilieri

Pre všetkých, čo pochopili, že sa o nich štát na dôchodku nepostará a chcú si šetriť aj inak ako v prvom pilieri

Investičné poradenstvo

Pre ľudí, ktorí chcú riešiť svoje financie komplexne

Odškodnenie po nehode a pracovnom úraze

Pre všetkých čo mali pracovný úraz alebo úraz pri nehode a potrebujú poradiť ohľadom svojích práv

Komplexné poradenstvo

Pre ľudí, ktorí chcú riešiť svoje financie komplexne, vykonám audit všetkých finančných zmlúv

Zaujala Vás možnosť bezplatnej 30 minútovej konzultácie s finančným poradcom?

Pred tým sa ale pozastavte a odpovedzte si na tieto 3 otázky

Riešite denne množstvo povinností a nemáte čas uvažovať nad tým, ktoré poistenie je pre Vás najlepšie alebo chodiť po bankách aby ste si vybavili najlepšie podmienky úveru?

To je v poriadku, každý má svojich problémov viac ako dosť a nemá čas riešiť podobné úlohy. Je fajn nechať niektoré úlohy na profesionálov a Vy sa tak môžete venovať radšej svojím koníčkom.

Chcete mať svoje požiadavky vyriešené bez zbytočných stresov a naťahovačiek?

Však kto by aj nie? V bankách a poisťovniach bývajú rôzne naťahovačky a problémy, ktoré spôsobujú zbytočný stres. V moje práci mám systém vďaka čomu sa viem takýmto nepríjemnostiam vyhnúť.

Chcete kvalitné služby ale zároveň nechcete zaplatiť "majland"?

Vďaka spolupráci so všetkými finančnými inštitúciami na Slovensku, dokážem jednoducho zanalyzovať produkty a vďaka čomu dostanete najlepší pomer ceny a kvality.

Odpovedali ste si na všetky otázky "ÁNO"?

Potom je táto konzultácia práve pre vás.

(Ale skôr ako si zajednáte u mňa termín, chcem Vás poprosiť, aby ste si prečítali viac informácii na tejto stránke)

(Zarezervujte si nezáväznú a bezplatnú 30-minútovú konzultáciu a spoločne sa pozrieme na Vaše požiadavky)

Ako vám dokážem na konzultácii pomôcť?

Hypotekárne poradenstvo

(Vhodné služby pre ľudí čo chcú mať istotu, že získajú hypotéku s najlepšími podmienkami)

V prípade, že budete s mojimi službami spokojný a budete chcieť v spolupráci pokračovať, pomôžem Vám s obehaním bánk, s vybavením dokumentácie a s odstránením prípadných komplikácii pri Vašej ceste za novým bývaním.

Urobím úplnú Analýzu Vašej situácie

Pomôžem Vám overiť Vašu aktuálnu situáciu (príjmy, nehnuteľnosť na založenie...) a na základe toho Vám poviem, či máte šancu získať hypotéku a ak nie tak čo preto musíte urobiť.

Vysvetlím Vám odborné termíny ľudskou rečou

Odborné názvy ako LTV, DTI či RPMN Vám vysvetlím tak, aby ste tomu rozumeli. Je to dôležité pochopiť, aby ste vedeli za čo skutočne platíte alebo prečo Vám hypotéka nevychádza a čo musíte urobiť pre to, aby ste ju dostali.

Objasním Vám celý proces získania hypotéky

Proces získania hypotéky je celkom zložitý a závisí od rôznych premien. Aby ste mali väčšie šance na získanie hypotéky alebo refinancovania svojej pôvodnej hypotéky, je dôležité vedieť ako celý proces funguje.

Poskytnem Vám moje odborné rady a know-how

Už po prvej konzultácii Vám budem vedieť poskytnúť prvotné informácie čo máte robiť aby ste vyriešili svoj problém.

Report so zhrnutím ihneď po konzultácii

Pripravím Vám kompletný report z konzultácie kde zhrniem o čom sme sa bavili. Vďaka čomu sa k tomu budete môcť kedykoľvek vrátiť.

Nezáväzná a prehľadná ponuka ktorú zašlem na mail do 48 hodín

V prípade, že Vás budú moje služby zaujímať a budete chcieť v spolupráci so mnou pokračovať, pripravím Vám prehľadnú hypotekárnu ponuku. K ponuke priložím aj môj osobný pohľad, ktorý Vám žiadna hypotekárna kalkulačka nedá. Vďaka tomu budete vedieť, v ktorej banke to bude najrýchlejšie, najlacnejšie a najjednoduchšie vybaviť.

Životné a úrazové poistenie osôb

(Pre zodpovedných ľudí a rodiny, ktoré chcú byť poistený pre prípad úrazu, choroby alebo inej nepredvídateľnej udalosti)

V prípade, že budete s mojimi službami spokojný a budete chcieť v spolupráci pokračovať, pomôžem Vám s uzatvorením poistenia a okrem toho Vám budem zmluvu počas celej doby trvania servisovať a pomáhať pri nehodách a úrazoch.

Urobím analýzu na základe Vašej situácie

Ak má byť životné poistenie nastavené správne, musí ňou predchádzať poriadna analýza. Pri správnej analýze budete mať poistenie nastavené presne na Vašu aktuálnu situáciu a budete platiť oveľa menej, ako keby ste tam mali množstvo nepotrebných pripoistení.

Poskytnem Vám odborné poradenstvo priamo na konzultácii

Životné poistenie by Vás malo chrániť až do dôchodku a preto by ste mali dať dôraz na správne nastavenie. Na konzultácii Vám preto vysvetlím dôležité detaily a pojmy ktoré by ste mali vedieť pred tým ako si takéto poistenie založíte. Odpoviem Vám na otázky, ktoré Vám môžu počas procesu vzniknúť a poskytnem Vám moje hodnotné know-how a skúsenosti.

Rýchly "nástrel" životného poistenia priamo na konzultácii

Ak bude Vaša situácia jednoduchá a budeme to časovo stíhať, tak návrh poistky pripravím rovno s Vami aby ste priamo videli proces tvorenia Vášho poistenia.

Report so zhrnutím ihneď po konzultácii

Pripravím Vám kompletný report z konzultácie kde zhrniem o čom sme sa bavili. Vďaka čomu sa k tomu budete môcť kedykoľvek vrátiť.

Nezáväzná a prehľadná ponuka ktorú zašlem na mail do 48 hodín

V prípade, že Vás budú moje služby zaujímať a budete chcieť v spolupráci so mnou pokračovať, pripravím Vám prehľadnú ponuku kde zahrniem rôzne poisťovne a kombinácie. Okrem toho do ponuky zahrniem aj niečo navyše a to sú moje poznatky a skúsenosti.

BONUS: Právne služby v prípade pracovných úrazov grátis

Ako jeden z mála finančných agentov mám zazmluvnené služby právnikov, vďaka čomu Vám budem vedieť pomôcť vymôcť peniaze na ktoré máte nárok. Toto všetko poskytujem pre svojich klientov zadarmo.

Havarijné poistenie vozidiel
Financovanie vozidiel

(Pre všetkých, čo chcú kúpiť vozidlo a potrebujú  mať postarané o celý proces od A po Z alebo pre ľudí, čo potrebujú zabezpečiť kvalitné Havarijné poistenie)

V prípade, že sa rozhodnete pre spoluprácu so mnou. Budeme pokračovať v konzultáciách až do úplného vyriešenia Vašich požiadavkov.

Vysvetlím Vám celý proces financovania a poistenia

Kúpa vozidla býva stresujúci proces. Vozidlo si musíte najprv vybrať, dúfate, že to nebude "mačka vo vreci", potom potrebujete vybrať čo najlacnejšie financovanie a nakoniec potrebujete uzatvoriť výhodné poistenie. Celý tento proces si s Vami prejdem a poradím Vám ako čo najlepšie postupovať.

Urobím Vám nezáväzné ponuky na financovanie vozidla

Na základe vašich informácii vyžiadam od jednotlivých finančných inštitúcii ponuky na financovanie Vášho vozidla, tak aby ste mali kompletné porovnanie, kde Vás to bude vychádzať čo najlacnejšie.

Pripravím Vám ponuky poistenia Vášho vozidla od všetkých poisťovni na trhu

Návrh havarijného poistenia resp. PZP poistenia Vám viem pripraviť na počkanie alebo v priebehu 24 hodín. Okrem toho budete môcť návrh so mnou priamo konzultovať a klásť otázky, aby ste mali vo všetkom jasno.

Report so zhrnutím ihneď po konzultácii

Pripravím Vám kompletný report z konzultácie kde zhrniem o čom sme sa bavili. Vďaka čomu sa k tomu budete môcť kedykoľvek vrátiť.

Nezáväzná a prehľadná ponuka, ktorú zašlem na mail do 24 hodín

Celkovú ponuku Vám zašlem na mailovú adresu do 24 hodín. Okrem toho budete mať možnosť všetko so mnou konzultovať cez telefón.

BONUS 1: Overenie vozidla cez CEBIA

V prípade, že sa rozhodnete pre spoluprácu so mnou, budete mať odo mňa grátis jedno overenie vozidla cez CEBIU, tak zistíte či vozidlo nebolo havarované, kradnuté alebo či sú uvádzané kilometre správne.

BONUS 2: Náhradné vozidlo pri oprave zdarma

Naším klientom, ktorým bola spôsobená škoda poskytujeme náhradné vozidlo úplne zdarma.

BONUS: Pomoc s riešením poistných udalostí

Pomôžem Vám s nahlásením poistnej udalosti, výberom servisu, komunikáciou s poisťovňou a v prípade problémov s plnením, Vám poskytnem právnu pomoc zadarmo.

Kompletný sociálny balík pre živnostníkov

(Pre živnostníkov, ktorí nechcú ostať bez príjmu v prípade práce-neschopnosti a chcú mať dôstojný dôchodok)

V prípade záujmu o takéto služby, budeme pokračovať v konzultáciach aby sme balíček nastavili presne podľa Vaších predstáv. Okrem toho budete mať počas celej doby spolupráce možnosť produkt konzultovať a upravovať.

O čo vlastne v tomto produkte ide?

Nie je tajomstvom, že väčšina živnostníkov si platí minimálne zdravotné a sociálne poistenie. Vďaka tomu síce ušetria, ale v prípade výpadku príjmu takmer nič nedostanú a čo je horšie, tak na dôchodku budú mať problem prežiť. Kompletný sociálny balík pre živnostníkov obsahuje zdravotné poistenie v súkromnej poisťovni a šetrenie v súkromnej sfére na dôchodok. Takto budú mať živnostníci pokryté náklady v prípade nečakaného výpadku príjmu a zároveň si budú šetriť na dôchodok aby si zachovali životnú úroveň. V prípade záujmu, je možné konzultovať aj ochranu majetku a podnikania (zodpovednosť podnikateľov a právna ochrana).

Odprezentovanie a dôkladné vysvetlenie produktu

Spoločne si prejdeme celý produkt, tak aby ste mu pochopili. Uvidíte názorné grafy a ukážky rizík ktoré Vás môžu sprevádzať a ako ich viete odstrániť. Taktiež si presne prejdeme produkty ktoré sú v balíku zahrnuté.

Analýza Vašej situácie

V prípade, že budete mať o daný produkt záujem, prejdeme si spoločne Vašu situáciu, tak aby som Vám vedel produkt nastaviť na mieru.

Report so zhrnutím ihneď po konzultácii

Pripravím Vám kompletný report z konzultácie kde zhrniem o čom sme sa bavili. Vďaka čomu sa k tomu budete môcť kedykoľvek vrátiť.

Nezáväzná a prehľadná ponuka ktorú zašlem na mail do 48 hodín

Ponuka, ktorú obdržíte mailom bude zrozumiteľná a transparentná, tak, že budete vedieť o každom svojom €, ktoré bude použité. Ponuka je prehľadná a okrem toho ju budete môcť neustále konzultovať.

BONUS: Poradenstvo ohľadom sociálnej poisťovne

Poistenie pre podnikateľov

(Pre všetky firmy bez rozdielu veľkosti obratu a rozsahu podnikania, ktorým môže nepredvidateľná poistná udalosť potopiť podnikanie)

V prípade, že sa rozhodnete v spolupráci so mnou. Budeme pokračovať v konzultáciách až do úplného vyriešenia Vašich požiadavkov.

Prečo si poistiť svoje podnikanie?

V podnikaní sa môže stať čokoľvek, môže vás vytopiť, vykradnúť, zaúradujú vandali, pokazia sa Vám stroje alebo spôsobite škodu, ktorá bude príliš veľká na to aby ste ju museli hradiť z vlastného vrecka. Preto je dôležité myslieť zodpovedne a mať takéto nepredvídateľné riziká poistené aby ste škody ktoré Vám vzniknú minimalizovali a neohrozili ste svoje ťažko vybudované podnikanie.

Vysvetlím Vám produkt a urobím vstupnú analýzu na zistenie potrieb

Na začiatku si urobíme základný prierez produktom, prejdeme si pripoistenia a parametre. Následne si urobíme analýzu na základe krátkeho dotazníka, aby som vedel, čo Vaše podnikanie potrebuje.

Report so zhrnutím ihneď po konzultácii

Pripravím Vám kompletný report z konzultácie kde zhrniem o čom sme sa bavili. Vďaka čomu sa k tomu budete môcť kedykoľvek vrátiť.

Návrh poistenia na mieru vo viacerých variantách

Do 48 hodín Vám zašlem viacero variánt návrhov. Dostanete základný balík, odporúčaný balík a maximálny balík pripoistení, z ktorých si budete môcť vybrať. K návrhom a jednotlivým pripoisteniam dostanete vysvetlenie a v prípade, že budete potrebovať dodatočný koment, tak Vám budem k dispozícii na telefóne alebo cez e-mail.

BONUS: Pomoc pri riešení poistných udalostí

Pomôžem Vám s nahlásením poistnej udalosti, komunikáciou s poisťovňou a v prípade problémov s plnením, Vám poskytnem právnu pomoc zadarmo.

Dôchodkové sporenie v II. a III. pilieri

(Pre všetkých ľudí čo pracujú a chcú si zlepšiť svoj dôchodok za výhodných podmienok)

Druhý pilier, tretí pilier

Pochopenie dôchodkového systému na Slovensku

Nie každý rozumie ako funguje dôchodkový systém na Slovensku. V krátkej prezentácii Vám tento systém odprezentujem jednoduchou formou, aby ste mu porozumeli.

Otázky a odpovede / Vaše aktuálne nastavenie II. a III. piliera

V druhej časti konzultácie, Vám odpoviem na Vaše otázky a v prípade, že už máte uzatvorený druhý alebo tretí pilier sa môžeme spoločne pozrieť, či ho máte správne nastavený.

Vstup do druhého a/alebo tretieho piliera

Ak budete mať záujem o vstup do druhého a/alebo tretieho piliera, tak Vám priamo na konzultácii dokážem pripraviť zmluvu, ktorú jednoducho potvrdíte cez SMS, bez nutnosti návštevy pobočky.

Report so zhrnutím ihneď po konzultácii

Pripravím Vám kompletný report z konzultácie kde zhrniem o čom sme sa bavili. Vďaka čomu sa k tomu budete môcť kedykoľvek vrátiť.

Ďalšia spolupráca

Na tejto konzultácii sa budeme venovať prevažne druhému a tretiemu pilieru. Pre náročných klientov, ktorí si vyžadujú viac (sporenie v štvrtom = súkromnom pilieri), sa vieme dohodnúť na ďalšej konzultácii. Ostatní klienti, budú môcť so mnou konzultovať nastavenie a servisné otázky kedykoľvek to usúdia za vhodné.

Investičné poradenstvo

(Vhodné pre ľudí, ktorí chcú zhodnocovať svoje peniaze a zabezpečiť si tak lepší dôchodok, vytvoriť si  „železnú“ rezervu alebo našetriť peniaze pre svoje deti)

Investície, konzultácia
V prípade, že budete s mojím riešením spokojný a budete v tom vidieť pridanú hodnotu, pripravím všetky dokumenty k realizácii Vášho investovania a následne budete mať u mňa servis zdarma.

Vytvorím Vám investičný profil

Pri analýze budem postupne zisťovať Vaše ciele, toleranciu voči riziku, investičný horizont a finančné zdroje, ktoré chcete použiť na investovanie. Na základe týchto údajov Vám budem schopný pripraviť investičný plán.

Pripravenie investičného plánu

Na základe zistených informácii Vám navrhnem vhodné riešenie, tak aby Vaše investovanie bolo bezpečné a aby bolo dosiahnutie Vaších cieľov reálne. V prípade, že pôjde o jednoduché riešenie, tak si to prejdeme na jednej konzultácii, ak pôjde o zložitejší prípad, riešenie pripravím do 48 hodín.

Zhrnutie návrhu s vysvetlením

Do 48 hodín po konzultácii Vám zašlem celý návrh aj s komentom. Tak aby ste si ho mohli v pokoji prejsť a aby ste sa k nemu mohli vždy vrátiť.

Konzultácia riešenia

Celé riešenie si spolu prejdeme, tak aby ste vedeli či budete investovať do akcií, dlhopisov, podielových fondov či ETF fondov. Dozviete sa ako je zabezpečená bezpečnosť Vaších peňazí a ako to je s poplatkami. Celé riešenie odo mňa je transparentné.

Servis a monitorovanie

Váš progres a smerovanie investícii budú sledovať odborníci, tak aby sme zabezpečili Vaše ciele. Ja budem stále Vaša kontaktná osoba a budete sa na mňa môcť kedykoľvek obrátiť.

Odškodnenie po nehode a pracovnom úraze

(Služba je vhodná všetkým ľuďom, ktorým sa stal úraz pri autonehode alebo sa im stal pracovný úraz)

Odškodnenie po úraze
Po obdržaní analýzy od právnikov sa budete môcť rozhodnúť, či chcete v spolupráci pokračovať. Nič dopredu neplatíte ani sa nijak inak neviažete.

Odprezentovanie služby

Odprezentujem Vám prezentáciu, aby ste pochopili ako celá služba funguje.

Zber informácii o nehode a následkoch

V prípade, že Vám bude služba dávať zmysel, prejdeme si krátky dotazník, na základe ktorého budú vedieť naši právnici posúdiť Váš prípad a navrhnúť vhodný postup riešenia.

Posúdenie prípadu a navrhnutie vhodného postupu riešenia

Po zaslaní informácii o tom čo sa Vám stalo, naši právnici urobia analýzu, či je možné za Váš úraz získať finančné odškodnenie. Takáto analýza trvá približne týždeň.

Report so zhrnutím ihneď po konzultácii

Kompletné zhrnutie našej konzultácie dostanete ihneď do mailu. Tak aby ste sa k tomu vedeli kedykoľvek vrátiť.

Vaše rozhodnutie a ďalšia spolupráca

Po vypracovaní analýzy, Vás budú našu právnici informovať o výsledku. Dozviete sa, na čo všetko máte či nemáte nárok a aké ďalšie kroky je možné poskytnúť. V prípade, že Vám tieto služby budú dávať zmysel, s právnikmi sa dohodnete na ďalších krokoch.

Komplexné poradenstvo

(Kompexné poradenstvo je vhodné pre všetkých, čo chcú vedieť či sú ich finančné produkty vhodne nastavené a za výhodnú cenu)

poistenie, hypotéky, investície
Po obdržaní mojej kompletnej analýzy sa budete môcť rozhodnúť, či chcete v spolupráci so mnou pokračovať alebo nie. Konzultácia je nezáväzná a bezplatná.

Aké finančné produkty preberám na konzultácii?

Na konzultáciu si môžete pripraviť tieto svoje finančné produkty: Poistenie ako životné, tak aj neživotné, dôchodkové piliere (druhý a tretí pilier), hypotéky a investície.

Vstupná konzultácia

Pri prvej konultácii si postupne prejdeme všetky produkty na finančnom trhu. Následne si prejdeme Vašu aktuálnu životnú situáciu aby som na základe toho vedel posúdiť vhodnosť Vaších produktov. Okrem toho odpoviem na Vaše pripravené otázky.

Audit zmlúv

Do jedného týždňa skontrolujem a postupne si prejdem všetky Vaše zmluvy, optimálne ich posúdim a pripravím z toho report. Analýza obsahuje posúdenie vhodnosti produktu na základe Vašej aktuálnej situácie, porovnanie cien Vaších zmlúv s aktuálnymi produktami a k tomu pridám moje postrehy a rady.

Výsledok analýzy

Kompletné zhodnotenie Vám odošlem do jedného týždňa na Vašu e-mailovú adresu.

Následná konzultácia výsledkov

Následne budete mať k dispozícii ešte jednu konzultáciu, kde Vám poskytnem dodatočné informácie a komenty. Taktiež si prejdeme moje rady a odporúčania.

Dohodnutie spolupráce

Potom je už iba na Vás, či budete chcieť so mnou ďalej spolupracovať. Celá táto konzultácia je nezáväzná a spolupráca nasleduje iba v prípade, že Vám všetko bude dávať zmysel a pridanú hodnotu.

Cenník mojich služieb

Konzultácia, poradenstvo a následné sprostredkovanie finančného produktu je zdarma.

To znamená, že za moje služby neplatíte nič.

Je to z dôvodu, že som platený finančnými spoločnosťami vo forme provízie za sprostredkovanie produktu. 

MOJI PARTNERI

Spolupracujem s takmer všetkými finančnými inštitúciami na Slovenskom trhu, vďaka čomu budete mať istotu, že ponuka ktorú odo mňa dostanete bude naozaj kvalitná.
(Zarezervujte si nezáväznú a bezplatnú 30-minútovú konzultáciu a spoločne sa pozrieme na Vaše požiadavky)

Dobrý deň, moje meno je Pavol Balák...

…som konateľ spoločnosti Balak Finanz, s.r.o, člen siete Insia a autorom viac ako 100 článkov o financiách.

Pracujem ako finančný agent a poradca.  Mojou prácou je pomáhať svojím klientom navrhovať vhodné finančné riešenia. Špecializujem sa na poistenie všetkých typov, na riešenie hypoték a investičné poradenstvo. Napriek mladému veku, mám za sebou roky skúsenosti, kedy som riešil množstvo zaujímavých prípadov. Svoju prácu sa snažím robiť slušne, eticky a transparentne, tak aby boli moji klienti s mojou prácou spokojný a aby sa z klientov postupne stávali moji priatelia. 

Medzi moje hodnoty patrí úprimnosť, transparentnosť a čestnosť. Tieto hodnoty ponúkam, ale taktiež aj očakávam od svojich klientov.

V prípade, že zdieľate rovnaké hodnoty, budem s Vami veľmi rád spolupracovať.

RECENZIE

Čo o mne hovoria ľudia, ktorí využili moje služby

(Zarezervujte si nezáväznú a bezplatnú 30-minútovú konzultáciu a spoločne sa pozrieme na Vaše požiadavky)
Čo ak náhodou s konzultáciou nebudete spokojní?

Všetko je možné…

Je možné, že Vaše očakávania a realita sa budú líšiť. Nemám čarovný prútik, aby som dokázal vyriešiť všetky problémy. 

Jediná vec, ktorú môžem sľúbiť je, že urobím 100% pre to aby som Vám poradil, pomohol a vyriešil Vaše požiadavky.

Garantujem Vám, že za moje sľužby sa neplatí. Preto na konzultácii môžete jedine získať.

Najčastejšie otázky

Za moje služby si neinkasujem žiadne poplatky. Konzultácia a poradenstvo s následným sprostredkovaním finančnej služby je zdarma. 

Vysvetlenie:

Podľa zákona 186/2009 o finančnom sprostredkovaní a poradenstve som finančný sprostredkovateľ. Finančný sprostredkovateľ je platený vo forme provízie od finančnej inštitúcie za sprostredkovaný produkt.

Som súčasťou maklérskej siete Insia. Insia je samostatný finančný aget (SFA), ktorý funguje na základe princípu brooker-pool. 

Vďaka tomu mám možnosť sprostredkovať finančné produkty do rôznych finančných organizácii. Vďaka tomu môžem pre klienta  vybrať produkt, ktorý sa najviac sedí na jeho potreby.

Stopercentnú.

Reputácia je jediná vec, ktorú v našom povolaní mám.

Pozitívna referencia mi prinesie viac ako vyššia provízia.

Ako finančný sprostredkovateľ mám povinnosť mať vykonané skúšky a byť zaregistrovaný v NBS.

Konkrétne mňa môžete nájsť tu: https://regfap.nbs.sk/search.php?rc=256214

Poisťovací sprostredkovateľ vykonáva činnosť podľa zákona o sprostredkovaní poistenia. Sprostredkováva poistenie medzi poisťovňou a poistníkom. 

Poisťovací sprostredkovateľ nesmie od klienta prijať žiadnu odmenu. Financie vo forme provízie získava od finančnej inštitúcie a to iba v prípade, ak s klientom uzatvorí zmluvu. Na druhej strane finančný poradca je odmeňovaný priamo klientom.

Kvalitný finančný sprostredkovateľ dokáže klientovi vybrať vhodné riešenie na základe jeho potrieb. Dobrý finančný sprostredkovateľ pozná produkty viacerých finančných organizácii a nepropaguje iba jednu značku. Ďalej vie vyhodnotiť plusy a mínusy jednotlivých produktov na trhu. Vďaka tomu klientovi ušetrí čas a peniaze. A v neposlednom rade vie pomôcť s administratívou a následným servisom

Ak máte záujem o využitie mojich služieb, môžete ma jednoducho osloviť cez telefón (+421 903 939 200), môžete mi napísať email: pavol.balak@insia.com, alebo si zajednať konzultáciu cz link nižšie.

Po oslovení celý proces prebieha nasledovne: 

  1. Prebehne krátka konzultácia, kde zistím aké sú Vaše potreby a s čím potrebujete pomôcť
  2. Do niekoľko dní dostanete nezáväzný návrh produktov, ktoré sú pripravené podľa Vašich potrieb
  3. Na ďalšej konzultácii Vám predstavím detaily k produktom a následne je na Vás ako sa rozhodnete a či chcete v spolupráci pokračovať
  4. Ak Vám bude dávať produkt zmysel a usúdite, že je pre Vás výhodný, budeme pokračovať v konzultáciách až do úplného vyriešenia Vašich požiadaviek

Áno, naše pravidlá a postupy sú navrhnuté tak, aby chránili dôvernosť aj bezpečnosť vašich informácií vrátane neverejných osobných informácií.

Áno, na žiadosť klienta sa vieme stretnúť aj osobne. Moje sídlo je Trnková 516/22, Lokca, poprípade viem za klientom aj vycestovať.

Máte akékoľvek otázky ohľadom konzultácie alebo Vám stále niečo nie je jasné?

Ak vás zaujíma čokoľvek ohľadom bezplatnej konzultácie, mojích služieb alebo čohokoľvek iného, tak neváhajte a kontaktujte ma. 

Napíšte mi e-mail na pavol.balak@insia.com alebo zavolajte na telefóne číslo +421 903 939 200. Medzi 8:00 až 17:00 sa na mňa môžete obrátiť a na všetko rád odpoviem. 

Ak by sa stalo, že neodpoviem, určite sa Vám ozvem naspäť. 

Ak Vám je všetko jasné a idete do toho so mnou, tak urobte prvý krok a kliknite na tlačidlo pod týmto textom a zarezervujte si nezáväznú konzultáciu

 
Ďakujem veľmi pekne, že ste sa dočítali až sem.
Nižšie ešte prikladám, moje kontaktné údaje.
Ing. Pavol Balák
Verified by MonsterInsights